Over ons

PaulCamper behoort tot de grootste private camper-sharing platformen in Europa. Camperliefhebbers, zonder eigen kampeervoertuig, kunnen sinds 2013 via het platform een camper voor de vakantie boeken. Dat garandeert niet alleen onvergetelijke momenten voor de reizigers, ook de bezitters van de campers profiteren van het deelplatform. Door te delen reduceren de stilstand en lopende kosten zich snel.

Faire en transparante prijzen staan garant voor een zorgeloze vakantie van de huurders en aanvullende inkomsten voor de verhuurder.
En mocht er toch iets misgaan, dan hebben we ook daarvoor een oplossing: Iedere bij PaulCamper gehuurde camper is volledig verzekerd. Bijvoorbeeld door de automatische verzekering van de Allianz. Dit betekent voor de verhuurder: de eigen basisverzekering loopt tijdens de huurperiode weliswaar gewoon door, maar in geval van schade bij verhuur, wordt onze aanvullende verzekering aangesproken, zodat de no claim bij de eigen basisverzekering in stand blijft. En de huurder kan zonder stress en veilig op weg.