Belangrijke mededeling aan al onze kampeervrienden! Corona is geen goede reisgenoot. Er zijn nu in veel landen reisbeperkingen die kunnen leiden tot een boete (of strafrechtelijke gevolgen) voor reizigers en verhuurders. Wij raden alle reizigers en verhuurders dan ook sterk aan om voorlopig af te zien van reizen tot 06.04.2020 binnen Nederland en tot 19.04.2020 binnen Duitsland. Meer informatie vindt je in onze FAQ huurder en FAQ verhuurder.
Menu
Terug naar paulcamper.nl

Op expeditie met PaulCamper: ‘Ik vond het waanzinnig!’

Tweede PaulCamper community event in Nederland zeer geslaagd

Het is 11.00 uur ’s morgens en we staan middenin de groene wildernis van Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. Vogelzang alom, de zon gaat steeds wat feller schijnen en de weer-app vertelt ons 20 graden. Eén voor één rijden de campers het weelderige bosveld op van familiecamping De Krakeling. Van Alkoof- en  Integraal-campers tot Dubbellucht-bussen, VW-bus en caravans. De PaulCamper community komt bijeen. Welkom op Expeditie PaulCamper!Iedereen groet elkaar en bouwt rustig zijn plekje op, terwijl anderen al met een kop koffie hun beste campertips met elkaar delen: ‘Geen verhuur bij festivals?
Jawel joh, juist!’ aldus Danielle Traanman, campereigenaar van Wanderbus.

Op expeditie!

Dit weekend organiseert PaulCamper alweer het tweede community event. Met een kop koffie in de hand stelt iedereen
zich aan elkaar voor. De sfeer zit er meteen goed in!
Al snel is tijd voor het echte werk: survivallen in
het bos! Ondertussen neemt de spanning toe: ‘we gaan toch niet iets engs doen hè?’ hoor je onderling. Maar na de uitleg van Extreme Survival was iedereen gerustgesteld en trok vol goede moed het bos in.

Survival skills testen

De groep wordt opgedeeld in drieën waar je leert hoe je water zuivert, een goed kampvuur bouwt en welke planten je wel en niet kunt eten. En uiteindelijk wordt de ware Robinson in iedereen natuurlijk even getest! Stel, je strandt in de natuur met je camper… kun je dan overleven in het bos?

Iedereen blijkt goed te hebben opgelet en slaagt met vlag en wimpel, terwijl de kinderen ondertussen lekker ravotten in het bos. De drie winnaars van de ‘Robinson vuurproef’ gaan uiteindelijk met een dik survivalboek naar huis.

Outdoor cooking

Na het survivallen verzamelt iedereen in een kring en staat PaulCamper klaar om alle verhuurdersvragen te beantwoorden over het platform en de nieuwe app. PaulCamperaars delen onder het genot van een biertje al hun ervaringen en ideeën. Ondertussen bereidt Extreme Survival  een heerlijk maal voor op het grote kampvuur, wat de survivalaars zojuist zelf hebben gebouwd. Na het vragenuur, is het tijd voor borrel en diner. Ieder loopt langs het vuur met zijn bord en er wordt geproost. En terwijl de schemering langzaam valt, flikkeren de kleurrijke lampjes rondom de tent en wordt er gezellig na geborreld. Optimaal nagenieten van deze mooie dag. Tot slot zoekt ieder zijn camper weer op, met vooruitzicht naar een nieuwe dag in het bos.

Rise and shine!

Zondagochtend begint met een vers croissantje en een sapje. Vandaag staat in het teken van het optimaliseren van je camperprofiel. Niet onbelangrijk! Een fotograaf loopt rond om professionele foto’s te schieten van elke trouwe vriend op wielen.
Daarnaast kun je je profiel laten checken door een PaulCamper expert om te kijken wat je eventueel kunt verbeteren.

En dan zonder dat je er erg in hebt, is het weekend voorbij en moet je alweer naar huis. Maar dan wel nieuwe vriendschappen en een voldaan gevoel. Én natuurlijk heel wat survival skills rijker. ‘Ik vond het echt waanzinnig!’ vertelt camperliefhebber Eric Schreur op het eind. ‘Wat een warm ontvangst en alles was heel goed geregeld.’ Gelukkig hebben we de foto’s nog…

Geef een reactie