Op avontuur met PaulCamper & Vrijbuiter

# Algemeen

PaulCamper is op een missie om zoveel mogelijk mensen een onvergetelijke ervaring te laten beleven in de outdoors. Met de camper of caravan op avontuur en volop genieten van de flexibiliteit en vrijheid die deze manier van reizen met zich meebrengt. Campingstoelen, surfplanken, camera en fietsen inladen, de motor starten en de weg naar vrijheid ligt aan je voeten.

Natuur en buitenleven

Wandelen door glooiende heidelandschappen, dineren onder de sterrenhemel of ontspannend lezen in een hangmat onder de schaduw van een boom – als kampeer enthousiasten doen wij niets liever dan tijd in de buitenlucht doorbrengen.  We hebben daarom de handen ineen geslagen met Vrijbuiter, de grootste vakantie- en outdoorwinkel van Nederland. 

Vrijbuiters, wie zijn dat?

Net als bij PaulCamper zijn ze bij Vrijbuiter avonturen-starters. Al sinds de oprichting in 1985 helpen ze met de voorbereiding op je volgende avontuurlijke vakantie – of dit nou een roadtrip is met de camper, een wandelvakantie in de Alpen of een watersport avontuur in Noorwegen. Hun brede outdoor assortiment heeft voor ieder budget en leeftijd iets te bieden, voor zowel beginners als vergevorderden. Vrijbuiter doet er alles aan om de avontuurlijke kant in mensen naar boven te halen, door te inspireren, advies te geven en de juiste spullen te bieden. 

Sinds de oprichting in 1985 zijn ze van kampeerhal doorgegroeid naar dé grootste vakantie- en outdoorwinkel van Nederland. De drie fysieke winkels en de webshop bieden meer dan 20.000 outdoor producten aan, zo kun je de complete vakantie paklijst in een keer afvinken. Wel zo gemakkelijk!

 

Deel deze post
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.