PaulCamper tipt: 7 x de tofste zomerfestivals in Europa om met camper te bezoeken!

# Plaatsen ontdekken

Het festival seizoen staat alweer voor de deur, tijd om die tickets te scoren! En natuurlijk een top plek voor je camper. Want je gaat uiteraard niet in zo’n stomme tent liggen. Nog wat inspiratie nodig? Lees snel verder! Hieronder hebben we de tofste festivals voor je op een rij gezet waar je deze zomer heen kunt met je camper.

Heb je zelf geen camper? Geen probleem, jouw droomcamper huur je hier! Zo loopt jouw festivalseizoen deze zomer lekker op rolletjes…

1. Pukkelpop Festival, Leopoldsburg, België

Dit vierdaagse festival trekt bezoekers vanuit heel Europa. Het is van 15-18 augustus 2019 en er is op elke hoek wel iets nieuws te beleven. De verschillende muziekpodia variëren van singer-songwriter en popmuziek tot aan harde rock en metal acts. Ook als foodie kun je hier je hart ophalen. En, tegen extra betaling rijd je dit jaar met je camper zo het festivalterrein op. Reserveer van tevoren een plek op de Camping Relax op Wheels en… dan is het op naar België!

https://www.instagram.com/p/Bmqzw6_nmDn/

2. A Summer’s Tale Festival, Luhmühlen, Duitsland

Naar het festival ‘A Summer’s Tale’ kun je je hele gezin meenemen. Het is in de buurt van Lüneburg van 1 tot 4 augustus! Het programma is kleurrijk voor groot en klein: van live bandjes en lezingen tot aan kanoën en dansen voor de kinderen. Hier kan het allemaal. De prijzen voor de  tickets  variëren, afhankelijk van hoe lang je blijft. Voor je camper kun je optioneel een plaats met elektriciteit reserveren voor 180 euro. Zonder elektriciteit betaal je 80 euro. Kinderen tot 5 jaar kunnen gratis lid worden!

https://www.instagram.com/p/Bw_0rkpHM0N/

3. Lowlands, Biddinghuizen, Nederland

Heb jij je kaartje voor Lowlands al in the pocket? Top! Dit jaar alleen geen zin om weer in een tentje te liggen die het einde van Lowlands toch nooit haalt? Ga dan met je camper! Lowlands staat bekend om zijn verschillende podia met wereldberoemde artiesten van over de hele wereld, maar je vindt er ook stand-up comedians, literatuur sessies, toffe workshops en, niet onbelangrijk, overal werelds eten. Een ticket voor Lowlands kost 200 euro. Voor een Camper Camping Regular standplaats
(30m2) zonder stroom betaal je 89 euro extra.

https://www.instagram.com/p/BtTPHkcnc1c/

4. Fuchsbau-festival, Hannover, Duitsland

Het Fuchsbau-festival, in de buurt van Hannover, vindt dit jaar plaats van 9 tot 11 augustus en staat in het teken van ‘de supermarkt.’ Hier worden kapitalistische beloften van vrijheid en solidariteit besproken, de commercialisering van ons dagelijks leven en de hedendaagse politiek. Gedurende de dag kun je je mentaal bezighouden met workshops en lezingen en ’s nachts dansen op een elektromuziek of avant-garde pop. Vanaf 70 euro per persoon en 20 euro voor je camper, beleef je drie dagen vol dans, theater, kunst en cultuur. Koop hier je kaartje.

https://www.instagram.com/p/BuoKV_Pli8H/

5. DownThe Rabbit Hole, Beuningen, Nederland

Het muziekfestival Down The Rabbit Hole vindt plaats op 5 tot en met 7 juli in de Groene Heuvels bij Beuningen. Hier dans je met je voeten in het water en de zon op je toet tot in de vroege uurtjes. Vrijheid, blijheid! En niemand die je ‘ziet.’ Maak je camper maar vast summer ready, want ook hier is er een plek voor je trouwe vriend op wielen. Met een aanvullend Camper Camping ticket (89 euro) parkeer jij je camper/caravan/vouwwagen plus voortent zonder problemen op de festivalcamping. Zonder stroom, inclusief servicekosten. Geef toe, dat is toch nog eens lekker wakker worden?

https://www.instagram.com/p/Bs5BhhIBkA6/

6. Highfield Festival, Störmthaler See, Duitsland

Klaar voor Thirty Seconds to Mars? The Offspring? En nog veel meer gave, wereldberoemde bands? Dit is je kans om ze live te zien performen! In het oosten van Duitsland, op de Störmthaler See bij Leipzig, wacht het Highfield Festival op je van 16 tot 18 augustus. Vanuit onze hoofdstad rijd je er in een halve dag naartoe. Even doorkarren dus, maar het is het waard. Het festival telt zo’n 35.000 fans en is daarmee het grootste indie-rockfestival in Oost-Duitsland! Het festivalticket “Green Living” kost 149 euro; een all-inclusive pakket inclusief kamperen van donderdag tot maandagochtend, plus gratis gebruik van douches en toiletten. Ja dan is de vraag: waar wacht je nog op?

https://www.instagram.com/p/BtiyIFFBdx_/

7. New Horizons, Nurburgring, Duitsland

Don Diablo? Major Lazor? Martin Garrix? Je hebt vast wel eens van ze gehoord. En dit zijn slechts enkele van de wereldberoemde DJ’s die de line up sieren van dit gloednieuwe muziekfestival. ‘Welcome to the Kingdom of New Horizons’ is het motto dat eigenlijk 7-in-1 is: bezoekers horen namelijk livemuziek vanaf 7 verschillende podia. Van 21 tot 25 augustus zal de Nürburgring je liften naar een nieuwe horizon. Dus wij zouden zeggen; rijdt lekker de zon achterna! Tickets zijn beschikbaar vanaf 228 euro per persoon voor beide dagen, inclusief kamperen.

https://www.instagram.com/p/BtwIjxpHQa_/

Deel deze post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.