Belangrijke mededeling aan al onze kampeervrienden! Corona is geen goede reisgenoot. Er zijn nu in veel landen reisbeperkingen die kunnen leiden tot een boete (of strafrechtelijke gevolgen) voor reizigers en verhuurders. Wij raden alle reizigers en verhuurders dan ook sterk aan om voorlopig af te zien van reizen tot 06.04.2020 binnen Nederland en tot 19.04.2020 binnen Duitsland. Meer informatie vindt je in onze FAQ huurder en FAQ verhuurder.
Menu
Terug naar paulcamper.nl

Eerste PaulCamper community event in NL groot succes!

Op de Veluwe leren PaulCamperaars BBQ-en van sterren-kok Julius Jaspers


Middenin de natuur, rond een knisperend vuur, luisteren de PaulCamperaars aandachtig naar de eerste kookinstructies van de enige échte Julius Jaspers; tv-sterren kok én zelf ook fervent camperliefhebber. Welkom op de Grote PaulCamper Winter BBQ! Het eerste PaulCamper community-event in Nederland, speciaal georganiseerd voor alle trouwe verhuurders.“Onthoud: gebruik áltijd kippendijenvlees op de barbecue, in plaats van kipfilet. Dat is lekker vet en daar houd ik wel van zoals jullie weten”, zegt Jaspers met een brede grijns.

Vele campers staan momenteel in de stalling, maar er waren toch een aantal verhuurders met hun camper gekomen. Vanuit alle hoeken van het land. Zo zagen we verschillende campertypen het veld oprijden, van een Alkoof en Camperbus, tot verschillende integraal campers. En hoewel de regen zorgt voor een beetje zompige ondergrond onder de voeten, mag het typische Hollandse weer de pret niet drukken!

Met kookgerei in de aanslag neemt ieder kookteam plaats achter zijn Big Green Egg. Er is tenslotte werk aan de winkel! Wat staat er op het menu?

 

 

Haute Cuisine op de camping

Chef-kok Jaspers leert de camperaars hoe ze de lekkerste Arabische kipsaté, diamanthaas en gepofte aardappel klaarmaken. Tot aan gegrilde Koreaanse aubergine, biet- en knolselderijremoulade en nog veel meer. Zo krijgen de avontuurlijke campereigenaren een ware Haute Cuisine beleving middenin de prachtige natuur op de Veluwe. Dat maak je niet elke dag mee!

Na al dat enthousiaste kokkerellen, is het natuurlijk tijd om te proeven. Hiervoor schuiven de PaulCamperaars hun knieën onder de gedekte, lange dinertafels in de knusse Leenmanschuur. Tijdens het eten, en op de borrel erna, worden mooie reiservaringen en camperavonturen gedeeld. En onderling allerlei tips aan elkaar doorgegeven. We delen tenslotte allemaal dezelfde passie: onze liefde voor campers!

 

“ De workshop van Julius Jaspers was super! De organisatie was

goed geregeld, helemaal top. Ondanks het ‘minder mooie weer’ vond

ik het een geslaagde dag. Dank daarvoor! “

– Frank Hermans op Facebook

 

Mis geen enkel event!

Heb jij dit event net aan je neus voorbij zien gaan? Jammer! Maar niet getreurd, we organiseren twee  keer per jaar een ludiek event voor onze community en het volgende event vindt plaats in mei! Via onze PaulCamper Community op Facebook blijf je gemakkelijk op de hoogte van alle events die worden georganiseerd. Nog niet lid? Klik hier en mis geen enkel event!

Geef een reactie