De 10 meest bijzondere campers

# Camping

Met een camper reizen is voor velen een absolute droom. Een enkeling wil die droom beleven zonder voertuig uit de massaproductie – en rijdt een kampeerwagen met een extravagantie en originele kenmerken waar geen ander aan kan tippen. Wij hebben de 10 bijzonderste kampeerwagens opgezocht en presenteren jullie hier onze selectie. Natuurlijk zijn er nog veel meer coole kampeerwagens die een plek in dit artikel zouden verdienen. Op PaulCamper kun je bijzondere campers zoeken en voor jouw vakantie huren, indien je er zelf geen hebt.

De luxe kampeerwagen

Wie op reis niet zonder rode loper kan, moet zeker de VW kampeerbus met sierlijk openslaande deuren hebben! In chic zwart en oranje rijdt hij haar passagiers gegarandeerd opvallend door iedere stad.

De sportieveling

Aanloop nemen en hup, omhoog! Deze mooie sprinter met vierwielaandrijving is niet alleen bijzonder, maar ook bijzonder klaar voor de start.

Het kampeervlot

We kunnen maar niet besluiten wat er specialer is: De felgekleurde geel-witte zomer-camper of het feit dat hij op een vlot met droge wielen het water oversteekt.

De expeditie-camper

Wie dieper het land aan weerszijden van de toeristische wegen in wil trekken, gaat voor een van deze robuuste kampeerwagens. Het maakt niet uit of er sneeuw of modder ligt, dit voertuig brengt je naar de spannendste plekken.

De oranje kampeerwagen

Een lekker Hollands uitziende wagen. Emma heeft al heel wat wegen afgereden. Ze heeft onderdak geboden aan Paul van passportdiary, onze PaulCamper CEO Dirk, Christina van piroschka.eats en Alex van vanicomearound. Samen reizden ze door Oost-Europa, en heeft nog een lange weg tot aan Siberië afgelegd. Ook Emma’s interieur is trouwens bijzonder, wat je op passportdiary kunt bekijken.

De sprinkhaan

Een bed in het korenveld, tussen bloemen en stro… dat kan deze camper je bieden. Want zijn groen-gele façade gaat helemaal op in de kleuren van het veld. Wildkamperen? Joe!

De daktuin-camper

Een dakterras op de kampeerwagen? Super! Daar worden mens en hond blij van, alleen de Porsche in de achtergrond niet – daar kan hij niet tegenop!

De schoolbus

Vroeger stipt op tijd van de bushalte vertrokken, nu een verbouwde kampeerbus. Dit gezinnetje is momenteel nog flink bezig de schoolbus in een eigen thuisbasis om te toveren.

De spaceshuttle

Deze woonwagen zou zo uit een ander universum kunnen komen. De combinatie van metalen woonwagen, het gezellige licht en het nationaal park vinden wij in ieder geval reuze bijzonder, jullie ook?

De allrounder

Deze verbouwde truck presenteert zich compact en sportief voor reizigers met wilderniservaring. Bij de rit door de bergen heeft hij beslist al een band of wat kapotgereden, alleen maar goed denken wij – keihard crossen en plaatsen ontdekken!

Nou, zin om te vertrekken? Met een Landrover door het poolgebied of met een kleine sprinter de stad in: met oog voor detail en de perfecte indeling voor gebruiksgemak wordt het kamperen dubbel zo leuk! Hier kun je talloze campers zien en boeken, als je er zelf geen hebt en toch ook op reis wilt.

Deel deze post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.