5 vragen aan…Charlotte van Caravanity.nl

# Mensen

‘Permanent kamperen heeft niets te maken met tuinkabouters’

Buiten loopt de temperatuur langzaam op. De zon laat zich wat vaker zien en veel camperaars verheugen zich al op het campingseizoen. We interviewden kampeergek Charlotte van Caravanity en vroegen haar meteen naar de leukste tips voor komend seizoen!

Wat wil je met Caravanity.nl bereiken?

“Bij Caravanity draait alles om de levensstijl rondom de caravan. Ik wil dat mensen die met caravans reizen niet langer ‘stoffige’ permanente kampeerders associëren met tuinkabouters, maar dat ze zien hoe je een magisch thuis, weg van huis kunt creëren. Daarom vind je op Caravanity foto´s van prachtig gerenoveerde caravans en campers, doe-het-zelf instructies (bijv. over hoe je kussens opnieuw kunt bekleden), favoriete artikelen en adressen van werkplaatsen die je kunnen helpen bij de renovatie’’ aldus Charlotte.

“Zelf ben ik altijd op zoek naar mooie caravans. Omdat er nu steeds meer pimp-liefhebbers zijn die hun caravans op Instagram en Facebook laten zien, vind ik gemakkelijk wat ik zoek” zegt ze met een brede grijns.

 

 

Je bent zelf een gepassioneerde kampeerder. Wat vind je zelf het leukst aan kamperen?

“Het is zo’n mooie manier om nieuwe plaatsen en mensen te leren kennen. Ik vind het ook geweldig om alleen de essentiële dingen mee te nemen en één voor één van plaats te kunnen wisselen. And last but not least: er is geen betere plek voor kinderen.”

 

Charlotte van Caravanity reist graag met haar gezin in haar camper.

 


Wat zijn je favoriete plekken om te kamperen?

“Campings die met liefde en stijl worden gerund. Mijn absolute favoriet qua concept en faciliteiten is Hartje Groen in Schaijk.”

 

Welke drie dingen moeten er in elke kampeertas zitten?

“Oh God… wat is een kampeertas? Ik heb altijd een goed koffiezetapparaat nodig (zonder koffie kan ik niets doen), tijdschriften en de Caravanity lamp (Storm).”

 

Heb je tips voor mensen die hun caravan/camper willen renoveren of herinrichten?

“Maak eerst een moodboard waarop je kleuren, stoffen, behang en accessoires verzamelt die je leuk vindt voor je caravan. Pinterest kun je hier heel goed voor gebruiken! Als je klein wilt beginnen, kun je de kussens en gordijnen vervangen. En: kleine decoratieve elementen geven de caravan in een handomdraai een persoonlijk tintje.”

Als je je wilt laten inspireren op het gebied van caravaninrichting, kijk dan eens op Caravanity.nl.

Deel deze post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.