Campercontact – De onmisbare reisgenoot voor jouw campertrip

# Camping

Met 37.000 camperlocaties in 58 landen en meer dan 550.000 reviews van mede-camperaars is Campercontact de onmisbare reisgenoot voor iedere camperliefhebber. Met de app heb je altijd de mooiste camperplaatsen, campings en serviceplaatsen binnen handbereik. Indien gewenst ook offline. Wil jij liever je reis voorbereiden op je desktop? Dan gebruik je toch gewoon de website!

Toegewijde community van camperaars

 

Deze schat aan reisinformatie op Campercontact is verzameld door een toegewijde community van camperaars. Gebruikers delen ervaringen door het plaatsen van reviews en foto’s. Kom je iets tegen dat niet klopt, dan stel je een wijziging voor. En kom je een spot tegen die nog niet op het platform staat, dan meld je hem aan in slechts enkele kliks aan. De aangemelde informatie wordt gecontroleerd door moderatoren en wordt dan zo snel mogelijk live gezet. Zo blijft de informatie op het platform actueel en betrouwbaar.

Betrouwbare en waardevolle informatie willen delen met anderen, dat is precies hoe het allemaal begon. Eén man, zijn camper en zijn drive om zijn ervaringen te delen met andere reizigers. Sindsdien (2003) verzamelt Campercontact relevante locatie informatie voor camperaars. Van een boek naar een DVD, naar het populaire digitale platform van vandaag de dag.

 

Campercontact

Gratis versus de betaalde versie

 

Je kunt de Campercontact app gratis gebruiken en hebt toegang tot alle camperlocaties op het platform inclusief maximaal 3 reviews en 5 foto’s. Als gratis gebruiker heb je toegang tot basisfilters als type plaats, prijs en beoordeling. En al vanaf € 1,99 maak je gebruik van alle extra voordelen die Campercontact PRO jou te bieden heeft, zoals uitgebreid filteren, alle reviews en foto’s en de mogelijkheid om favorieten op te slaan en de app offline te gebruiken. 

Zorgeloos op reis

 

Met de uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden zoek je onder andere op voorzieningen en omgevingskenmerken. En gaat jouw trouwe viervoeter mee? Gebruik dan de filter ‘honden toegestaan’! Wil je er bovendien zeker van zijn dat de locatie open is op het moment van jouw bezoek? Zoek dan op reisperiode.

Locaties die je nog eens wilt bezoeken of die je wilt opslaan om bij je houden waar je allemaal bent geweest, sla je eenvoudig op als favoriet. Je kunt deze favorieten op de kaart bekijken én er alle filters op loslaten. Online én offline. De app is als PRO-gebruiker namelijk ook offline te gebruiken. Handig voor plekken waar je beperkte of geen internetverbinding hebt. En wil je op naar de volgende locatie? Met behulp van de routeknop in de app navigeer je met behulp van de navigatiesoftware op je toestel direct naar de volgende camperlocatie.

 

Camper junges Paar Urlaub mit Hund Campingplatz

Sharing is caring

 

Heb je de behoefte om jouw ontdekkingen en ervaringen te delen met anderen? Deel een locatie via WhatsApp of andere sociale media, meld een nieuwe ‘hot spot’ aan op het platform of laat een review en/of foto’s achter bij een locatie via de app of op de website. Zo help je niet alleen jezelf aan een onvergetelijke campervakantie, maar ook je mede-camperaars.

Nou, waar wacht je nog op? Huur die camper, download de app en maak die herinneringen.

Op naar een onvergetelijke campervakantie!

 

Camper Campingurlaub Reisen Vanlife

Campercontact. Discover. Stay. Share.

Deel deze post
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.