Jan
Gecontroleerd door PaulCamper
uit Wijster, Nederland
11 beoordelingen
  • 1 camperonline

Verificaties

  • Telefoonnummer geverifieerd
  • E-mail geverifieerd

Campers

Alkoof Ford Chausson Ford Chausson in Wijster huren van particulier
Alkoof - Ford Chausson
Wijster, Nederland
vanaf € 75 per nacht
Jan en Janetta
Gecontroleerd door PaulCamper
(4)
6
4

11 beoordelingen

Adrienne Hazebroek
Sep. 2023
Lieve Jan & Janetta,

Dankjewel voor het huren van jullie camper, het was een fantastische trip hierdoor geworden! De camper was schoon, fijne uitleg gekregen in het gebruik van de camper en we konden tijdens de verhuur ten alle tijden contact opnemen mocht dat nodig ziin. Zeker voor herhaling vatbaar!
Hans Robert Holzer
Sep. 2023
Alles Super, sehr netter Vermieter, jederzeit gerne wieder !
Dennis De Jong
Aug. 2023
Hele fijne reis met deze camper gehad. 3 Weken door Frankrijk gereisd, zo n 3500 kilometer afgelegd. Geen probleem voor deze camper. Hij rijdt erg aangenaam, goede motor en van veel gemakken voorzien; cruisecontrol, 6 versnellingen, achteruitrijcamera ed. De camper beschikt over veel opbergruimte, handige vakjes. Wij konden onze spullen voor 5 personen goed kwijt. Goede, prettige slaapmogelijkheden. Service is erg plezierig geweest. Goede uitleg , op papier goede instructies en verhuurder is goed bereikbaar bij vragen. Camper is echt een aanrader.
Wim Schepers
Jun. 2023
Bijzonder fijn en attent contact, ook gedurende de huurperiode. De camper rijdt erg fijn en is goed uitgerust. Fijne slaapplaatsen voor lange personen.
Heike Roloff
May. 2022
Mooie camper - basic, goed doordacht, rijd lekker steady en je ligt boven in als in een tent, maar dan hoog. Past helemaal bij ons, we kijken er naar uit om in de zomer erop uit te gaan met dit busje! Contact met Jan was ook prima, en bereikbaar voor vragen.
Herma Verkaik
May. 2022
Leuk compleet basis busje. Heel prettige overdracht. Alle tijd voor vragen. Ook zeer duidelijke beschrijving van alle mogelijkheden van de camper mee.
Zeer vriendelijk
Dennis en Sanne Kuijt
Aug. 2021
Wij hebben heerlijk rond gereden door Nederland met de kampeerbus. Jan heeft ons van te voren duidelijke uitleg gegeven over het gebruik van de camper. Tijdens de reis mochten we ook contact opnemen als wij vragen hadden. Het contact hebben wij als erg prettig ervaren. Alles was aanwezig precies zoals beschreven. Misschien als tip een luifel zou prettig zijn bij onvoorspelbaar weer. Het huren van deze kampeerbus is een echte aanrader.
Marianne van den Berg
May. 2021
goed geregeld, duidelijke communicatie, alles aanwezig wat aanwezig zou zijn.
Tomke Wiechmann
Jul. 2020
Wir waren für ein Wochenende mit dem Vito unterwegs und es hat uns sehr viel Spaß gemacht. Jan war sehr freundlich und das Mieten unkompliziert. Der Wagen lief zuverlässig und war gut ausgestattet. Gerne wieder!
Erna Oude Hendriksman
Jul. 2019
Prima bus, Jan is vriendelijk en legt alles goed uit. We misten campingstoeltjes en er ligt een hard matrasje. Maar, de bus rijdt fantastisch, is prachtig ingericht. Zeker waar voor je geld!