Egbert Jan Hendrikus
Gecontroleerd door PaulCamper
uit Zutphen, Nederland
3 beoordelingen
  • 1 camperonline

Verificaties

  • E-mail geverifieerd

Campers

Halfintegraal Adria Coral Champ in Champallement huren van particulier
Halfintegraal - Champ
Champallement, Frankrijk
vanaf € 110 per nacht
Gerben
Gecontroleerd door PaulCamper
(3)
4
4

3 beoordelingen

Monique van Gorkom
Sep.. 2022
Prima camper! Wij hadden de camper gehuurd om uit te proberen of vakantie met een camper ons zou bevallen om er eventueel zelf één aan te schaffen. Veel vrijheid met een camper maar zou graag een wat grotere willen en een camper met een goed bruikbare douche om niet altijd aangewezen te zijn op een camping. Eigenaren aardige mensen We kregen voor vertrek een goede uitleg over de camper en ook allerlei appjes van de uitleg. We hebben de laatste avond heerlijk en heel gezellig bij ze gegeten.
Hans Assink
Aug.. 2022
Wij waren met deze camper twee weken op in Frankrijk. Het mooie is dat je met je luxe-wagen naar Frankrijk rijdt en dat je de eerste 700 kilometer dus er al op hebt zitten. Vanuit Champallement rij je direct de Bourgonge en de Morvan in. Fijne camper met een goed bed en van alle gemakken voorzien. We kregen van de zeer vriendelijke eigenaar goede uitleg van alle bijzonderheden en gebruiksaanwijzingen. Daar bovenop ontvingen we ook nog filmpjes waarin het een en ander werd uitgelegd, opdat je dat in je vakantie indien nodig ook nog even kon bekijken. Prima service!.
Bij terugkomst is het mogelijk nog een nacht (of meer) gebruiken te maken van hun Chambre d'hote (B&B). Dat geeft extra rust omdat je na het inleveren van de camper niet gelijk weer weg hoeft. Goede kamers en een prima ontbijt. De combinatie van een gite, Chambre d'hote, Table d'hote en de verhuur van de camper is uniek en zeker aan te bevelen!
Hans van der Haring
Mai. 2022
Mooie en goede camper , rijdt prima leuke tocht
Alles was aanwezig duidelijke instructie ! Servies goedkoop plastic en dat vonden wij jammer . Prima bed , linnen voorziening . Gezellige en vriendelijke ontvangst in een maison du maître !