Bert
Gecontroleerd door PaulCamper
uit Heerde, Nederland
8 beoordelingen
  • 2 campersonline

Verificaties

  • E-mail geverifieerd

Campers

Vriendelijke annulering
Buscamper Mercedes Black Star in Wapenveld huren van particulier
Buscamper - Black Star
Wapenveld, Nederland
vanaf € 95 per nacht
Bert
Gecontroleerd door PaulCamper
(3)
3
2
Vriendelijke annulering
Buscamper Mercedes  Zwerver in Wapenveld huren van particulier
Buscamper - Zwerver
Wapenveld, Nederland
vanaf € 70 per nacht
Bert
Gecontroleerd door PaulCamper
(5)
3
3

8 beoordelingen

Eric De Koning
Okt.. 2020
Ik heb met mijn vrouw een hele fijne week gehad met een robuuste indrukwekkende camper. Met een fijne begeleiding van de Familie van de Scheur. Zowel vooraf qua uitleg op papier, 2e maal tijdens het ophalen en achteraf nog nog hulp gehad met het schoonmaken van de camper. Verder was alles aanwezig in de camper. Ik zou het dan ook iedereen aanraden. Qua organisatie v vanuit Paul camper was voor mij ook alles duidelijk en overzichtelijk. Bedankt en tot snel voor een lang weekend met een andere camper.
Rik Limburg
Okt.. 2020
Prachtige camper om mee rond te trekken. Relaxt rijden en is van alles voorzien! Erg ruim en genoeg opbergruimte voor een mooie reis.

Onze rit ging door Nederland en we hebben een aantal mooie plaatsen bezocht.

Een aanrader voor iedereen!

Hans Hazen
Okt.. 2020
Op reis in deze rare wonderlijke wereld, waar "zekerheden" wegvallen? Dan heb je juist een Zwerver nodig. De 4x4, ofwel de Zwerver, het beest (zoals een ander hem noemde), een "Tiny House", de wereld op wielen, verzin het ... Wat zou beginnen als een zwerftocht van twee maanden in Scandinavië werd een reis tussen de coronabergen door. De Zwerver bleek ons maatje. Paste precies en kon gaan en staan naar wat wij wilden en konden. In de bergen, superstoer hoog boven anderen uitsteken en een adembenemend zicht hebben. Passen vreten als geen ander. Smalle straatjes? Geen probleem, het beest is groot, maar smal. Lekkere hapjes mee? Ook geen probleem, de koelkast biedt een ware zee van ruimte. Heerlijk. Eigen sanitair en keuken, alles Coronaproof, wat wil je nog meer? Dankzij Bert 's coulance konden wij de Zwerver één maand hebben en, als Corona het wil, krijgen wij hem volgend voorjaar nog een maand. Waar de reis heengaat? Wie het weet mag het zeggen. Wat een fantastisch vooruitzicht.
Ina
Okt.. 2020
Ruim een week rondgetrokken in Nederland. Wat zijn er in Nederland toch veel mooie plakken. Het weer was wisselend en wat is het dan fijn om met een camper op pad te zijn. Lekker ruim en een heerlijk bed. Contact met Bert was plezierig.
F Pieters
Sep.. 2020
Goed contact, snelle reactie. Camper met alles erop en eraan. Zeer goed bevallen
Richard Boomgaarden
Aug.. 2020
Met deze camper zijn wij 2,5 week door Noorwegen getrokken. Het was onze eerste ervaring mert de camper en het is ons zeker heel goed bevallen! Een super camper met alles erop en eraan. En Noorwegen is het land bij uitstek om met de camper doorheen te reizen. Genoeg camperservice punten en Camperplekken om te staan of gewoon wild kamperen, wat zeker ook zijn charme heeft. Ook het contact zowel met de campereigenaar als met PaulCampers verliep probleemloos. Voor ons dus zeker voor herhaling vatbaar!
Evelien
Juli. 2020
Wij zijn met zijn drieën een kleine twee weken op pad geweest met deze fijne camper. Twee volwassenen en een kleintje van anderhalf. Het bedje bovenin gaat met een klepje dicht zodat de kleine er niet uit kan vallen. De kinderstoel (titan van maxi cosi) past zonder kussen onder het tafeltje waardoor de kleine prima aan tafel kon spelen tijdens het rijden. Alles kan mee en qua inboedel is alles aanwezig. De auto rijdt goed en heeft geen problemen met bergen en flinke heuvels. Eigenaren zijn vriendelijk en ook op afstand er behulpzaam.
Absoluut een aanrader om mee op pad te gaan!
Wilfred Sterken
Juli. 2020
Wij hebben 2 weken van de fijne en zeer luxe ingerichte camper mogen genieten
Zeer fijne ontvangst bij het ophalen en terugbrengen
Alles was dik voor elkaar
Een echte aanrader