FAQ – Veelgestelde vragen en antwoorden voor huurders

Particuliere camper-sharing 

Wat maakt PaulCamper anders dan andere camperverhuurders?

PaulCamper verhuurt zelf geen campers en caravans, maar, wij brengen je in contact met particuliere campereigenaren! Dit noemen wij ‘camper-sharing.’ Op deze manier bieden we camperliefhebbers een voordelig, transparant en persoonlijk alternatief. Camper-sharing garandeert niet alleen onvergetelijke kampeermomenten, ook de campereigenaren profiteren. Door hun camper(s) te delen, reduceren zij de stilstand en lopende kosten, een mooie win-winsituatie!

Beschikbaarheid

Hoe vind ik de ideale camper met de juiste inrichting?

Via het zoekfilter kun je eenvoudig zelf zoeken naar geschikte en beschikbare campers. In het zoekfilter vul je de eigen woonplaats in en de data voor je reis.  In het zoekfilter vul je je eigen woonplaats in en de data voor je reis. Gebruik de filters om je camperwensen aan te geven.

Alle belangrijke informatie, inclusief een exacte beschrijving van de camper, vind je in het profiel van de camper. Een complete campinguitrusting is in de prijs inbegrepen.

Heb je je droomcamper gevonden, maar wil je graag meer informatie over de camper? Stuur dan een aanvraag naar de verhuurder. Een aanvraag doen is gratis. Je zit dus nog nergens aan vast. Een aanvraag doe je door op de knop ‘Nu aanvragen’ in het profiel van jouw ideale camper te klikken. Wij sturen je aanvraag direct door naar de verhuurder en de verhuurder kan dan op je bericht reageren.

Mocht je het niet erg vinden om de camper in Duitsland op te halen, dan is ook daar keuze voor je. Veel huurders kiezen ervoor om een camper te huren ergens op hun reisroute. ​

Kan ik een camper alvast reserveren?

Reserveringen zijn niet mogelijk. Maar als je een aanvraag doet voor een camper, blokkeren wij de gevraagde huurperiode voor je en brengen je in contact met de huurder. Zodra jullie de huurovereenkomst sluiten en jij de huurprijs hebt betaald, is de camper definitief geboekt. Kortom, bepaal eerst wanneer je op vakantie wilt en stuur dan een aanvraag.

Kan ik een geboekte camper kosteloos annuleren?

Zodra je het aanbod van de verhuurder hebt geaccepteerd en de boeking hebt afgesloten, is de overeenkomst bindend. Wil je toch annuleren? Dan betaal je annuleringskosten. De hoogte van de kosten wordt bepaald aan de hand van onze annuleringsvoorwaarden. Je kunt daarom overwegen een annuleringsverzekering af te sluiten. Als je dan om gezondheidsredenen niet op vakantie kunt, kun je de huurprijs terugkrijgen van de verzekering.

Wat moet ik doen als de camper vlak voor mijn reis kapot raakt en ik hem niet meer kan gebruiken?

Als de verhuurder zijn contractuele verplichtingen niet nakomt (de camper aan jou in goede staat verhuren), krijg je de volledige huur van hem terug. Je kunt geen extra schadevergoeding eisen. We proberen in deze situatie natuurlijk een andere mooie camper voor je te zoeken waar je mee op pad kunt! Maar, we kunnen helaas niet altijd garanderen dat het lukt.

Geldt er een minimumleeftijd voor mij als huurder?

Een minimumleeftijd wordt bepaald door de verhuurder. De minimumleeftijd kun je terugvinden op het camperprofiel. Hier staat ook vermeld hoeveel jaren je minimaal in het bezit moet zijn van een rijbewijs.

Welk rijbewijs heb ik nodig?

Dat hangt af van het type camper. Standaard campers en kampeerbussen mag je met een rijbewijs B besturen. Voor grotere campers (zwaarder dan 3500 kg) heb je een rijbewijs C of C1 nodig. Controleer op het camperprofiel hoe zwaar de camper is. We wijzen je er ook nog eens op bij de aanvraag.

Ik heb een buitenlands rijbewijs. Kan ik een camper huren?

Ja, dat kan, mits je rijbewijs geldig is in Nederland en voldoet aan de Europese richtlijnen.

Prijs

Hoe zit het met de prijs per nacht?

Bij PaulCamper betaal je per nacht, net als in een hotel. Een ‘nacht’ begint om 12 uur ’s middags en eindigt de volgende dag ook om 12 uur ’s middags. De exacte tijden voor ophalen en terugbrengen stem je af met de verhuurder en leg je vast op het overdrachtsformulier. Wil je de camper eerder ophalen of later terugbrengen? Dan kun je een halve nacht bijboeken. Een faire oplossing, want bij andere verhuurders moet je een hele nacht extra boeken! (Let er overigens wel op dat je genoeg tijd inplant voor de schoonmaak van de camper).

Hoe bereken ik het totale bedrag?

Heel eenvoudig: de totale prijs is het aantal nachten, keer de prijs per nacht. Alle relevante kosten zijn namelijk in de prijs inbegrepen; van campinguitrusting tot de verzekering. Bij PaulCamper heb je geen extra kosten, we houden onze prijzen bewust transparant en eenvoudig.

Kan de huurprijs variëren?

Ja, elke verhuurder mag zelf zijn prijs bepalen, een korting geven of bijvoorbeeld hogere prijzen in het hoogseizoen rekenen.

Is er een minimum huurperiode?

Meestal moet je minimaal 3 nachten boeken. Als de verhuurder een ander minimum hanteert, zie je dat in het camperprofiel. Het zoekfilter houdt rekening met deze minimumperiode, je ziet dus alleen campers die bij jouw reis passen.

Kan ik ook last minute huren?

Natuurlijk, niets is immers zo leuk als een spontane vakantie! Je kunt tot 1 nacht voor vertrek boeken. Met als voorwaarde dat de betaling met iDEAL of creditcard uiterlijk 4 uur voor het vertrektijdstip bij ons binnen is. Kortom, zoek nu direct een camper! Het zoekfilter helpt je erbij.

Moet ik het doel van mijn reis bij boeking vastleggen?

Je hoeft je reis niet tot in detail te plannen. Wel vinden veel verhuurders het prettig als je kunt aangeven naar welke regio je rijdt en hoeveel kilometers je ongeveer wilt afleggen. Dus als je dat weet, vertel het de verhuurder – het verhoogt je kansen op een mooie camper!

Geldt er een kilometerbeperking?

Wanneer je een aanvraag doet bij een verhuurder, heeft de verhuurder de mogelijkheid om contact met je op te nemen. Je bespreekt dan je reisplannen en kunt vragen stellen. Dit is ook het moment om de vrije kilometers te bespreken. De vrije kilometers zijn de overeengekomen kilometers. Als de verhuurder je aanvraag accepteert en een huurcontract met je sluit, zijn alle overeengekomen kilometers in de prijs inbegrepen. De overeengekomen kilometers vermeld je – samen met de verhuurder – op het overdrachtsformulier.

Wat moet ik doen als ik niet online kan betalen?

Voor last minute-boekingen (waarbij de reisdatum maximaal 7 dagen na boeking valt) betaal je uiterlijk 24 uur voor het vertrektijdstip met iDEAL of creditcard. Voor iDEAL heb je een bankrekening met een ‘online bankieren-functie’ nodig. Kun je nou niet online bankieren of met creditcard betalen? Vraag dan bijvoorbeeld een familielid of vriend om voor je te betalen. (Om veiligheidsredenen kunnen we vragen om een kopie van het paspoort of identiteitsbewijs van de persoon die betaalt).

Zo werkt de verhuur

Ik heb een mooie camper ontdekt. Hoe kan ik ‘m huren?

Heb je je perfecte camper gevonden, maar wil je graag meer informatie over de camper? Stuur dan een aanvraag naar de verhuurder. Een aanvraag doen is gratis en je zit nog nergens aan vast. Een aanvraag kun je doen via de knop ‘Nu aanvragen’ in het profiel van je gekozen camper. In je aanvraag schrijf je een kort bericht aan de verhuurder. Je kunt je belangrijkste vraag stellen en in het kort iets vertellen over je reisplannen. Wij sturen je aanvraag door naar de verhuurder en de verhuurder kan dan op je bericht reageren.

Vervolgens bespreek je je reisplannen met de verhuurder en kun je bij hem of haar terecht voor al je vragen. We raden je aan een afspraak te maken om de camper persoonlijk te bezichtigen.
Zijn jullie het eens? Dan stuurt de verhuurder je een aanbod. Het aanbod dat de verhuurder naar je stuurt, is vergelijkbaar met een eenzijdig ondertekend contract. Accepteer je het aanbod? Dan is er sprake van een bindende boeking.

Daarna betaal je via iDEAL of creditcard de huurprijs aan PaulCamper. Zit er meer dan 3 maanden tussen de boeking en het moment van vertrek? Dan kun je volstaan met een aanbetaling van 30 procent. Het resterende bedrag moet je uiterlijk 3 maanden voor vertrek overmaken. Vertrek je al over minder dan 3 maanden? Dan moet je het hele bedrag direct overmaken. Zodra de betaling is voltooid, krijg je een bevestiging per e-mail. Wij zorgen ervoor dat de verhuurder het huurbedrag minus onze provisie ontvangt.

Tip: lees het antwoord op de vraag “Wat is belangrijk tijdens de overdracht en de borgsom teruggave?” aandachtig door.

Hoe kan ik de borg voldoen?

De borgsom betaal je vooraf via een overboeking aan de verhuurder, of bij de sleuteloverdracht met een Tikkie of contant geld. Wij raden je aan de borg te voldoen via een digitale betaling. Dit dient als extra bewijs van betaling en zo hoef je niet met grote geldbedragen over straat. Wel zo fijn!

De verhuurder bepaalt in overleg de wijze van borgbetaling en de hoogte van de borgsom. De borgsom ligt over het algemeen tussen de € 500 en € 1500. Stel, jij huurt een kampeerbus genaamd Bert. En voor € 75 euro per nacht kun jij met Bert op pad! De borgsom voor de kampeerbus bedraagt € 750 euro, die je vooraf betaalt aan de verhuurder.

Na je camperavontuur, krijg je dit geld terug van de verhuurder, mits je natuurlijk de camper op tijd, schoon, schadevrij en volgetankt terugbrengt. In de boekingsdetails van een boeking vind je de hoogte van de borgsom voor de betreffende boeking.

Waarom wordt de borgsom afgehandeld door de (ver)huurder zelf?
Wij willen graag dat onze kamperliefhebbers snel de weg op kunnen en hun nieuwe avontuur tegemoet gaan! Omdat er bij PaulCamper geen organisatie tussen zit die de borgsom afhandelt, kan er tussen huurder en verhuurder snel geschakeld worden. Zonder teveel papierwerk, of ingewikkelde, vertragende betalingsprocedures. Voor vragen en ondersteuning, staat ons team natuurlijk altijd paraat!

Moet ik me aanmelden of registreren om een aanvraag te kunnen doen?

Dat hoeft bij ons niet. Je mag zelf bepalen of je je bij PaulCamper wilt registreren. Wil je een aanbod aannemen, dan vragen we je wel een PaulCamper profiel aan te maken.

Kan ik de camper eerst bekijken voor ik hem huur?

Jazeker, sterker nog, we raden het aan. Het directe contact tussen verhuurder en huurder inclusief de bezichtiging van de camper vormen ons transparante, persoonlijke concept. Daarbij verdient een proefritje met de camper een sterke aanbeveling. Maak dus gewoon een afspraak met de verhuurder.

Wanneer kan ik de camper ophalen en terugbrengen?

In principe haal je de camper op, op de afgesproken dag ’s middags (na 12.00 uur) en breng je de camper ’s ochtends (vóór 12.00 uur) weer terug. De exacte tijd spreek je natuurlijk met de verhuurder af. Deze tijden leg je vervolgens vast in het huurcontract en op het overdrachtsformulier.

Eerder ophalen:
Wil je de camper vóór 12 uur ophalen? Boek dan een halve nacht bij.

Later terugbrengen:
Wil je de camper ná 12.00 uur terugbrengen? Ook dan doe je dit door een halve nacht bij te boeken.

Let op: plan genoeg tijd in voor de reiniging, vóór je de camper terugbrengt

Wat is belangrijk tijdens de overdracht en de teruggave?

De communicatie en de bezichtiging van de camper vóór het voltooien van een boeking is natuurlijk belangrijk. Maar ook een uitgebreide controle van de camper tijdens de overdracht en de teruggave van een camper. Daar moet dan ook de tijd voor genomen worden.

Wanneer je jouw gehuurde camper ophaalt en weer terugbrengt, controleer je samen met de verhuurder de staat van de camper. Is alles OK? Dan ondertekenen jij en de verhuurder het overdrachtsformulier in tweevoud. Met het ondertekenen van het overdrachtsformulier, gaan jij en de verhuurder akkoord met de status van de camper zoals beschreven op het overdrachtsformulier. Het overdrachtsformulier is hierin leidend.

Tip: maak foto’s of een filmpje van de camper bij de overdracht en (eventueel) de teruggave en stuur deze naar de verhuurder – of laat de verhuurder het filmpje maken en met je delen. Op deze manier hebben verhuurder en huurder hetzelfde filmpje.

Ons advies is: plan samen met de verhuurder een overdracht- en teruggave tijd van 1 – 2 uur in. Het is vervelend wanneer jij of de verhuurder op een later moment nog schade ontdekt.

Kan ik mijn boeking wijzigen?

Ja, dat kan. Neem hiervoor contact op met de verhuurder. Worden jullie het eens over de wijziging? Informeer ons dan even per e-mail op [email protected] – wij passen de boeking dan aan. Dit is belangrijk, omdat we moeten weten in welke periode de verzekering moet gelden.

Wat moet ik doen als ik te laat kom?

Mocht je nou niet op tijd terugkomen, laat dit dan tijdig aan ons en de verhuurder weten. Stel de verhuurder telefonisch op de hoogte en stuur ons een sms (zie het overdrachtsformulier). Ook de verhuurder mag ons een sms sturen voor de verlenging. Wij boeken dan een halve nacht voor je bij. Let op: dit is belangrijk omdat de camper anders niet meer verzekerd is!
De kosten voor de verlenging betaal je zodra je de camper terugbrengt. Eventueel verreken je ze met de borg. Kijk in het boekingsoverzicht wat de extra kosten bedragen.

Wie reinigt de camper?

Graag houden we de kosten voor jou en voor de verhuurder zo laag mogelijk. Daarom geldt: de camper is schoon als je hem ophaalt en je maakt de camper zelf weer schoon voor je hem teruggeeft.

Kan ik mijn camper na de reis beoordelen?

Heel graag! Zo help je andere potentiële huurders bij hun keuze. Na je reis krijg je van ons een link toegestuurd. Daarmee kun je jouw ervaringen met de camper en de verhuurder eenvoudig delen. Wij zorgen ervoor, dat je recensie op het camperprofiel verschijnt.

Verzekering

Hoe zijn de campers verzekerd?

Het kampeervoertuig kan op de volgende manieren verzekerd zijn:

1. Via PaulCamper verzekerd bij Allianz.

Elk voertuig dat via deze verzekering verzekerd is, is volledig casco verzekerd inclusief 24/7 pechhulp. Bij een voertuig dat via de PaulCamper verzekering via Allianz is verzekerd, heb je tijdens de boekingsprocedure de mogelijkheid om het eigen risico per schadegeval te verlagen naar €250,-.

2. Via de eigen verzekering van de verhuurder.

Wanneer de verhuurder zelf een verzekering heeft afgesloten kan het voertuig via onderstaande dekkingen verzekerd zijn.

Campers:

 • WA + beperkt casco + volledig casco (allrisk) + pechhulp
 • WA + beperkt casco + pechhulp
 • WA + pechhulp

Caravans:

 • WA + beperkt casco + volledig casco (allrisk) + pechhulp
 • WA + beperkt casco + pechhulp
 • WA + pechhulp
 • Pechhulp

Indien de caravan is gekoppeld aan de auto, is de caravan is automatisch meeverzekerd via de WA-verzekering van het trekkende voertuig

Op elk camperprofiel vind je informatie over hoe de camper verzekerd is. En geen zorgen: de verzekering en pechhulp zijn in de huurprijs inbegrepen!

Lees hier meer over de verzekering.

Zijn er extra kosten, wanneer ik meerdere bestuurders opgeef?

Nee, wij rekenen geen kosten voor extra bestuurders! Maar let op: je moet alle bestuurders wel op het overdrachtsformulier noteren, anders zijn ze niet verzekerd. Overleg dus met je verhuurder en vul samen het overdrachtsformulier in.

Moeten alle bestuurders het huurcontract ondertekenen?

Het is voldoende als één huurder ondertekent. Het liefst de persoon die als aanspreekpunt voor de verhuurder geldt én die de huur betaalt. Alle bestuurders die in het huurcontract staan vermeld, zijn dan verzekerd. Wil je na het afsluiten van het contract extra bestuurders toevoegen? Neem dan contact op met de verhuurder.

Hoe ben ik verzekerd als ik een camper via jullie huur?

Er zijn twee soorten verzekeringsmogelijkheden, de verhuurder bepaalt welke verzekering van toepassing is.

 1. Je bent verzekerd via de PaulCamper verzekering via Allianz.
 2. Je bent verzekerd via de eigen verzekering van de verhuurder, bijvoorbeeld via de NKC.

De verzekering is automatisch inbegrepen in de boeking, de premie is in de huurprijs inbegrepen. Op elk camperprofiel zie je hoe de camper of caravan verzekerd is.

Wat is mijn risico als de camper tijdens mijn huurperiode beschadigd raakt?

Dit kan natuurlijk gebeuren en moet daarom ook niet verzwegen worden. Hoe eerder je contact opneemt en open communiceert, des te eenvoudiger en gunstiger kan het probleem worden opgelost. Bij een aanrijding of ongeval ben je aansprakelijk voor de schade die aan jou te wijten is. Denk bijvoorbeeld aan reparatiekosten. Je betaalt dan het eigen risico bedrag per schadegebeurtenis. Hoe hoog dit is, lees je in de huurvoorwaarden in het camperprofiel. De hoogte van het eigen risico is via onderstaande wijze vastgesteld:

 1. Hoogte eigen risico bij allrisk verzekering:
  de hoogte van het eigen risico is het eigen risico per schade gebeurtenis binnen de verzekeringsdekking, vastgesteld door de verzekeraar.
 2. Hoogte eigen risico bij geen allrisk verzekering:
  De verhuurder stelt een maximum eigen risicobedrag van de huurder in per schade gebeurtenis. Alle schade die het eigen risicobedrag van de huurder overschrijdt, is dan voor rekening van de verhuurder.

Lees meer over het eigen risico en verzekering.

Wat moet ik doen als de camper pech krijgt tijdens de huurperiode?

Alle PaulCamper verhuurders doen hun best om de camper zo goed mogelijk te onderhouden. Mocht er toch iets gebeuren, dan wordt dit gedekt door de verzekeraar van de verhuurder. Alle campers bij PaulCamper zijn gedekt voor pechhulp.

Voor de campers die verzekerd zijn via de PaulCamper verzekering bij Allianz, heeft de Allianz Global Assistance voor ongevals- en pechhulp duidelijke richtlijnen voor de hulp bij pech.

Heeft de verhuurder een eigen pechhulpdekking? Bespreek vooraf met de verhuurder hoe pechhulp is geregeld.

Wat is het verschil tussen allrisk en casco?

De cascoverzekering dekt schade door bijvoorbeeld diefstal, brand, hagel en storm en glasschade. De allrisk dekking omvat bijvoorbeeld schade door een ongeval of vandalisme. De verzekering geldt niet bij grove nalatigheid of opzet.

Moet ik een borgsom betalen?

Ja. De borgsom betaal je contant of via een Tikkie bij de sleuteloverdracht of vooraf via een overboeking aan de verhuurder. De hoogte van de borgsom wordt door de verhuurder bepaald en ligt, over het algemeen, tussen de € 500 en € 1500. De borgsom staat ook vermeld in het huurcontract. Je krijgt dit geld terug van de verhuurder als je de camper op tijd, schoon, schadevrij en volgetankt terugbrengt.

In het geval van schade(s) mag de verhuurder de volledige borgsom vasthouden tot het schadebedrag vaststaat.

Kan ik mijn eigen risico verlagen?

Ja, we bieden je via de Allianz Nederland Schadeverzekering een extra verzekering aan waarmee je het eigen risico kunt verlagen tot € 250 per schadegebeurtenis. Tijdens de aanvraag kun je dit selecteren en je kunt de verzekering ook op een later moment – maar voor de startdatum van je reis – afsluiten.

Het eigen risico bedrag per schadegebeurtenis is het bedrag dat je als verzekerde, huurder, bij schades zelf betaalt. De hoogte van het eigen risico bedrag per schade gebeurtenis vind je in de boekingsdetails en in de boekingsbevestiging van je boeking.

Let op: Bij het boeken van een gereduceerd eigen risico per schadegebeurtenis, blijft de borgsom voor de verhuurder onveranderd. Je verlaagt met de extra verzekering dus alleen het eigen risico per schadegebeurtenis.

Mag ik met de camper buiten Europa rijden?

Via de PaulCamper verzekering van Allianz ben je voor schade en pechhulp gedekt binnen het verzekeringsgebied in Europa. Lees hier meer over het verzekeringsgebied van de Allianz verzekering.

Verhuurders met een eigen verzekering kunnen andere verzekeringsgebieden hanteren. Bespreek vooraf met de verhuurder de reisroute, zodat je er zeker van bent dat de camper verzekerd is tijdens je reis.

Heb ik een annuleringsverzekering nodig?

Dat bepaal je zelf. Een annuleringsverzekering betaalt de boekingskosten terug als je bijvoorbeeld vanwege ziekte tóch niet op vakantie kunt met de camper. Wil je dit risico verzekeren? Sluit dan een annuleringsverzekering af.

Betaling

Wanneer betaal ik de huur?

Als er meer dan drie maanden liggen tussen boeking en reis, doe je een aanbetaling van 30% van de totaalprijs bij de boeking. Het resterende bedrag betaal je drie maanden voor de startdatum van je reis. Vertrek je binnen drie maanden, dan betaal je direct het volledige huurbedrag. Betalen doe je eenvoudig met iDEAL of creditcard via ons veilige betaalproces.

Aan wie betaal ik de huur?

Je betaalt de huur direct via iDEAL of creditcard aan PaulCamper. Na ontvangst van het bedrag sturen we jou en de verhuurder een betalingsbevestiging per e-mail. Ook passen we de betalingsstatus van de boeking aan. Wij sturen het huurbedrag minus onze provisie vervolgens door naar de verhuurder. Om veiligheidsredenen vragen we je als huurder de boeking over te maken vanaf je eigen bankrekening. Alleen dan kunnen we garanderen dat de boeking bindend wordt afgesloten. Heb je nog vragen? Bel dan Kim op  085 888 2844.

Kan ik per automatische incasso betalen?

Je kunt de boeking eenvoudig en veilig met iDEAL of creditcard via de ‘Nu betalen’ button in je boekingoverzicht betalen.

Vrienden werven vrienden

Hoe kan ik iemand uitnodigen?

Je kunt je vrienden uitnodigen via een e-mail en je kunt een link delen op Facebook. Dit doe je via Vrienden in je PaulCamper account.

Wanneer kan ik iemand uitnodigen?

Je kent iemand die nog nog niet via PaulCamper heeft geboekt en over een reis met een kampeervoertuig nadenkt? Nodig diegene dan uit en schenk € 30 voor de eerste PaulCamper ervaring. Wanneer de uitnodiging wordt aangenomen en de eerste reis is geboekt, ontvang jij € 30 tegoed op je PaulCamper account.

Ken je iemand die een eigen kampeervoertuig heeft en nog niet bij PaulCamper verhuurt? Nodig diegene dan uit als nieuwe verhuurder en ontvang € 100 na de eerste verhuur van het voertuig.

Hoe ontvang ik mijn tegoed?

Je tegoed wordt automatisch toegepast op je volgende reis of verhuur.
Hoeveel tegoed je al verzameld hebt, zie je in je PaulCamper account.

Kan ik mijn tegoed overzetten op een ander account?

Je tegoed is aan het account gebonden van waaruit de uitnodiging is verstuurd. Het tegoed overzetten naar een ander account is daarom niet mogelijk.

Ik heb een vriend uitgenodigd - wanneer ontvang ik mijn tegoed?

Wanneer je een huurder of een verhuurder geworven hebt, ontvang je jouw tegoed na afloop van de eerste reis.

De eerste reis is voorbij - maar ik zie geen tegoed. Wat moet ik doen?

Je vriend heeft de eerste reis als huurder of verhuurder afgesloten, maar jij ziet geen tegoed in je account? Neem dan gerust contact op via [email protected]

Wat gebeurt er wanneer mijn vriend meerdere uitnodigingen ontvangt?

Een uitgenodigde vriend mag maar één aanbeveling link gebruiken. Ontvangt je vriend meerdere aanbeveling links? Dan ontvangt diegene waarvan de link gebruikt wordt het tegoed.

Vragen

Vraag niet gevonden, of wil je meer informatie?

Heb je vragen over de huur? Stel ze gerust aan Kim. Je kunt Kim van maandag tot en met vrijdag van 10.00 u – 17.00 u bereiken via 085 888 2844.

Je kunt ook een bericht sturen naar [email protected]