Amsterdam Dance Event

Camping Zeeburg in Amsterdam stelt samen met PaulCamper verhuurders een aantal campers MET camperplek beschikbaar. Je overnacht in een camper op een fantastische locatie met alle faciliteiten die je nodig hebt: een warme douche, een fiets en een gratis ontbijt. Dit is een unieke manier om voor een aantrekkelijke prijs accommodatie te huren tijdens ADE.


Check de beschikbaarheid van de campers op Camping Zeeburg hieronder en stuur direct een aanvraag naar de verhuurder om zeker te zijn van een slaapplaats.


Heb je een eigen camper en wil je deze tijdens ADE verhuren en daarna misschien nog wel vaker?

Verhuren via PaulCamper

Wil je meer campers vinden die meedoen met ADE? Klik dan op onderstaande button. Om je zoektocht eenvoudiger te maken kun je als zoekterm ‘AmsterdamDanceEvent’ invullen om verhuurders te vinden die hun camper speciaal voor ADE aanbieden. Belangrijk: Alleen bovenstaande 5 campers staan op Camping Zeeburg. Voor de andere beschikbare campers, regel je zelf een camperplek.

Onderstaande 5 campers wachten op je op

Camping Zeeburg Amsterdam

Nieuwsgierig naar de beschikbare campers tijdens ADE?

PaulCamper Camper Nanny

Speciaal voor ADE zal onze PaulCamper Camper Nanny 24/7 voor jou en de campers zorgen op Camping Zeeburg. De PaulCamper Camper Nanny helpt je met vragen over bijvoorbeeld de stroomaansluiting en houdt een oogje op de campers wanneer je een dance event bezoekt. Een luxe camper-sitter zeg maar. 

Je bent geïnteresseerd in camperreizen en nieuwsgierig naar PaulCamper's tips & trucs?

2018 Copyright © PaulCamper GmbH