Boek eenvoudig jouw ideale camper

Huur van ervaren camperliefhebbers

OphalenTerugbrengen
Bestemming nog onbepaald? Deel jouw ideale campervakantie en laat je inspireren door het aanbod van 10.394 geverifieerde campers! Start je zoektocht.

De PaulCamper belofte

Eenvoudig en veilig een camper huren in je omgeving zonder extra kosten. Inbegrepen bij elke camperverhuur:
Verzekerd
Complete
kampeeruitrusting
Alle overeengekomen
kilometers
Dirk
Dirk Fehse
Founder en camperaar

Begin aan je reis met een veilig gevoel

Met onze vriendelijke annulering krijg je 85% van de huurprijs terug.

Zo beleef jij je ideale camperreis!

Je ziet het al helemaal voor je: bepakt en bezakt, rijd je de zon achterna. Op zoek naar avontuur! Toerend over de kronkelende wegen langs die uitgestrekte kust, voel je een ultiem gevoel van vrijheid. Je ziet wel waar het avontuur je brengt… Echter, mis je nog één ding: de ideale camper. Geen zorgen, want dankzij ons particuliere camper-sharing platform, verhuren particuliere campereigenaren hun voertuig aan reislustige mensen zoals jij!

Droomcamper gespot?

Kiezen doe je uit meer dan 10.394 verschillende campers, bus-campers, alkoven, half-en integrale campers en caravans in Nederland én Duitsland. Heb je jouw droomcamper gevonden? Top! Stuur vrijblijvend een aanvraag naar de verhuurder. De verhuurder kan daarna contact met je opnemen. Zo kun je even kennismaken en kom je alles te weten over jouw favoriete camper. Nog maar een paar stappen naar je droomvakantie!

Download de PaulCamper app

De nummer één voor huren en verhuren van campers altijd in je zak!

Huur je camper in 3 stappen - hoe werkt het?

Kies je droomcamper

Zoek jouw ideale kampeervoertuig en stuur een aanvraag naar de verhuurder.

Kennismaken

Bespreek je reisplannen met de verhuurder en ontvang een passend aanbod.

Start je camperavontuur!

Wanneer je het aanbod aanneemt is je reis definitief geboekt. Je camper-avontuur kan dan van start gaan.

Waar je ook bent…

Als één van de eersten kwamen wij op het idee van camper-sharing. Daarom hebben we vandaag de dag een groot aanbod aan campers van particulieren. Door heel Nederland, maar ook andere Europese landen. Elke dag registreren nieuwe verhuurders zich bij ons. Je kunt dus altijd een passende camper huren, waar je ook bent.

Maak deel uit van de PaulCamper community

Hoe PaulCamper functioneert

Heb jij een camper waarmee je ieder jaar een paar weken op vakantie gaat? Leuk! Maar, de rest van de tijd wacht je trouwe reisgenoot in de garage met smart op zijn volgend avontuur… Wat nou, als je die hoge kosten voor je camper kon reduceren? Door je camper te delen via PaulCamper, stel je jouw camper beschikbaar voor reislustige huurders. Zo reduceer je de stilstand en spaar jij ondertussen je volgende kampeervakantie bij elkaar.

Maak kosteloos je unieke camper-profiel aan, leg onder andere je huurprijs per nacht en de beschikbaarheid vast & lees onze 'Handleiding voor een veilige verhuur'. Bij het verhuren van je camper via PaulCamper hoef je je geen zorgen te maken over de staat of veiligheid van je camper. Zo is je voertuig tijdens particuliere verhuur automatisch verzekerd door de speciale aanvullende verzekeringsmodule. De particuliere voertuigverzekering blijft hierbij ongemoeid. De aanvullende verzekering omvat een WA-, WAplus en een allrisk-dekking aangevuld met een 24/7 pechhulp voor Europa.

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag! Ons team is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 10.00 - 17.00 uur.
KimKim
of

Over PaulCamper

Julia, de avonturier
Operations Manager
Franzi, de vrolijke
Chief of Staff
Christian, de ultramobiele
Strateeg
Fabi de Hannoveraner
Verhuurders Support Duitsland
Ivan, de muziek- en techniekfan
Frontend Developer

Alles begon met een camperreis door de Australische Outback. Dol op avontuur en hunkerend naar vrijheid ging PaulCamper founder en ‘head of passion’ Dirk, enige jaren geleden op weg naar Down Under. Weer terug op Duitse bodem, riep hij met veel passie voor het camperen en oog voor detail, PaulCamper in het leven.

Zijn missie? Zo veel mogelijk reislustige avonturiers de kans geven een zelf geplande reis op vier wielen mogelijk te maken - ook zonder eigen voertuig. Zo kunnen camperbezitters de lopende kosten dekken en gelijktijdig de standtijd van hun camper reduceren. Begonnen met Dirks’ VW bus ‘Paul’, delen vandaag de dag meer dan 3000 particuliere verhuurders hun voertuig via PaulCamper. En in de afgelopen vier jaar is via PaulCamper de camper-droom van meer dan 10.000 huurders werkelijk geworden…

PaulCamper is niet alleen Duitslands eerste en inmiddels grootste bemiddelingsplatform voor particuliere camper-sharing, maar ook het meest authentieke en meest succesvolle. Het team van PaulCamper is gek op campers, campings en reizen en ook de unieke community houdt van avontuur, natuur en de vrijheid van mobiel reizen. Camperen is bij PaulCamper meer dan alleen een vorm van vakantie - het is een levensgevoel. En dat is elke dag herkenbaar in de PaulCamper-community. In de veelzijdige community worden waardevolle informatie, de beste reisroutes en tips voor het ombouwen van een camper gedeeld. Wie van camperen houdt, zal zich bij PaulCamper op z’n plek voelen.

Kies voor PaulCamper - als huurder, verhuurder of als nieuw teamlid.